Aniversaris i altres esdeveniments

Els nostres serveis

Aniversaris (cada any sumam anys de vida, de casats, de graduació, ...), inauguracions, naixements, graduacions, ... Sa vida està per celebrar-la, cream una festa única per tu! Qualsevol ocasió és bona per reunir-se amb amics i familiars i fer una festa, nosaltres et cerquem càtering, finca, fotògraf, música, una decoració personalitzada, ... tot allò que necessitis!

Podem fer invitacions i recordatoris integrats i útils per la festa, però que els convidats i tu pugueu recordar-ho sempre. L'únic que has de fer tu és desitjar-ho amb un gran somriure, nosaltres farem la resta!

Del principi al final

Aquest servei està pensat per acompanyar-vos en tot moment i que pogueu delegar sense perdre el “control”.
Organitzam i coordinam tot el necessari des del dia que ens coneixem fins després de la celebració; recerca i selecció de proveïdors (càtering, fotògrafs,…), localització de finques, detalls, papereria, decoració,… també donam els nostres millors consells!
L’objectiu principial és que disfruteu amb tots els sentits de la vostra festa sense cap preocupació!

Coordinació dia D

Ja teniu ben clar tot com ho voleu, teniu la finca i tots els proveïdors però… necessitau ajuda per poder disfrutar en calma i com us mereixeu del dia de la vostra festa! Per això neix aquest servei, perquè us assegureu que a la festa hi ha ordre i organització, ja que estem presents des del principi de tot el muntatge i coordinam totes les parts implicades (proveïdors com el càtering, la música,...) fins al final de la festa, així ens asseguram que tot transcorri així com vosaltres us havíeu imaginat, o millor!

Assessorament de preparació i disseny

Un servei menys popular però molt útil per totes aquelles persones que teniu mil idees però us costa ordenar-les i que desconeixeu els proveïdors que més s’adapten a la vostra necessitat, … Un servei “low cost” que consta de tres reunions en nosaltres per ajudar-vos a resoldre tots els dubtes que vos sorgeixin, per ajudar-vos a l’elecció de proveïdors, a la realització de pressupost i fer un disseny a mida de la festa, perquè ho pogueu seguir fil per randa! I, per descomptat, donar-vos tots els consells que necessiteu gràcies a la nostra experiència.

El dia de la festa teniu ajuda familiar o d’amics i nosaltres no hi som presents.

Lloguer i/o muntatge de menatge i mobiliari

Ja teniu càtering o la vostra família és molt cuinera? Entenem que teniu resolt tot el tema del menjar però pensau que la comoditat dels convidats és bàsica? Un muntatge ben pensat i integrat amb l’entorn pot ser el punt diferenciador que us falta!
Disposam de tot tipus de taules, estovalles, cristalleria, cadires, … perquè vosaltres pogueu fer la millor combinació. Poden ser només alguns elements! Ja sabeu que ens adaptam a vosaltres, sempre!
El servei potser només de lloguer o també oferim servei de muntatge i recollida. Aquest servei s’estén a totes les parts de la festa, com sigui aperitiu, sopar/dinar i/o paradeta de begudes.

Decoració integral

Voleu una festa única, especial, divertida, que us identifiqui i plena de detalls? Aquesta és la vostra opció! Comptam amb una àmplia varietat de material (gran part d’aquest fet artesanalment i dissenyat per nosaltres) per fer racons que transmetin alegria dins la senzillesa i elegància.
Cream a mida una decoració personalitzada amb mil detalls!
Vosaltres imaginau i somiau, nosaltres ho farem realitat.

Lloguer material de decoració

Et fa il.lusió fer tu la decoració però necessites elements bàsics perquè tot el conjunt llueixi? O alguns detalls per completar-ho? Amb aquest servei posam a la teva disposició el nostre material de decoració perquè sigueu vosaltres mateixos els que li doneu el darrer toc a la festa!

Conjunt de cartells personalizats

Amb la nostra ajuda triareu uns colors i uns elements que acompanyaran tots els racons de la festa donant-li un toc de delicadessa, homogenietat i personalització que no es trobarà a altre festa. Com exactament? Creant un conjunt de cartells de fusta pintats expresament per vosaltres i seguint la base que hagiu triat, (per exemple, cartell de benvinguda, cartell o lletres amb el nom del o de la protagonista, senyalitzacions pels diferents espais, per indicar que agafin el seu recordatori, damunt una taula dolça per indicar que es cada cosa,…).

T’ho posam fácil?

Opció "Bàsic"

Aquesta primera opció està pensada per un servei bàsic però complet que us assegurarà encant i serenor amb una decoració que és imprescindible.
Consisteix en la decoració dels centres de taules incloent les flors i un racó a triar entre el decorat de benvinguda o el “seating plan”.

Opció "Popular"

És l’opció més triada perquè queden cobertes totes les necessitats de l’esdeveniment!
Per una part inclou tota l’organització, planificació i coordinació des de que ens coneixem fins al mateix dia de la festa! Us ajudam amb l’elecció de totes les parts, com puguin ser càtering, música, finca, fotografia,… I hi som presents el dia de la celebració per coordinar-ho tot, amb l’objectiu que vosaltres disfrutau la festa a cada instant.
Per altra banda oferim la decoració d’un racó de benvinguda, del “seating plan” i dels centres de taula.

Opció "Premium"

Ni pensar a tenir preocupacions! Un servei completíssim per posar-vos-ho molt fàcil! Ens encarreguem de tot!
Organització, planificació i coordinació des que ens coneixem fins al dia de la festa! Ajundant-vos amb la recerca i contractació de tots els proveïdors necessaris (càtering, fotografia, finca, música,...). Acompanyament durant tota la festa coordinant proveïdors i possibles sorpreses de part d'amics i familiars. Vosaltres únicament disfrutar...
Que no falti una decoració de somni, on no hi falti detall! Cream i dissenyam per tu un racó de benvinguda amb paradeta de begudes, "seating plan", taula de firmes, photocoll, centres de taula... tots els racons necessaris perquè es respiri la màgia.

Feim servir cookies propies i de tercers per a millorar la seva experiència. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu us. Pot obtenir més informació aquí.

Cookies