Bodes

Els nostres serveis

Un dia únic i especial s'aconsegueix quan la parella desprén alegria i tranquil.litat. Nosaltres volem acompañar-vos perquè la vostra tranquil.litat estigui a les nostres mans. Us ajudam a trobar el millor càtering, la millor finca i la millor decoració, sobretot perquè serà tot adaptat als vostres gustos i necessitats. Els espais desprendrán màgia, personalitat i autenticitat.

Ens adaptam a la vostra necessitat per això hem creat diferents serveis per la vostra boda, també cream serveis totalment a mida per vosaltres.

Del principi al final

Aquest servei està pensat per acompanyar-vos en tot moment i que pogueu delegar sense perdre el “control”.

Organitzam, planificam i coordinam tot el necessari des del dia que ens coneixem fins després del “sí vull”; recerca i selecció de proveïdors (càtering, fotògrafs,…), localització de finques, confecció del pressupost, detalls, papereria, decoració,… també donam els nostres millors consells! Serem les vostres amigues i confidents i ho dissenyam tot a mida.

El gran objectiu es que disfruteu intensament de cada moment de la gran festa que serà la vostra boda , deixant la vostra tranquil·litat a les nostres mans!

Coordinació dia D

Després de tots els mesos de preparatius, de triar proveïdors, de prendre decisions,… ja ho teniu tot organitzat, però… necessitau ajuda per poder disfrutar en calma i com us mereixeu del dia de la vostra boda! Per això neix aquest servei, perquè us assegureu que en aquest dia tan important hi ha ordre i organització, ja que estem presents des del principi de tot el muntatge i coordinam totes les parts implicades (proveïdors com el càtering, la música i el fotògraf i possibles sorpreses de part dels amics o familiars) fins al final de la festa, així ens asseguram que tot transcorri així com vosaltres us havíeu imaginat, o millor!

Assessorament de preparació i disseny

Un servei menys popular però molt útil per totes aquelles parelles que teniu mil idees però us costa ordenar-les, que tota la família us diu el que heu de fer i el que no, desconeixeu els proveïdors que més s’adapten a la vostra necessitat, … Un servei “low cost” que consta de tres reunions en nosaltres per ajudar-vos a resoldre tots els dubtes que vos sorgeixin, per ajudar-vos a l’elecció de proveïdors, a la realització de pressupost i fer un disseny a mida de la boda, perquè ho pogueu seguir fil per randa! I, per descomptat, donar-vos tots els consells que necessiteu gràcies a la nostra experiència.

El día D teniu ajuda familiar o d’amics i nosaltres no hi som presents.

Lloguer i/o muntatge de menatge i mobiliari

Ja teniu càtering o la vostra família és molt cuinera? Entenem que teniu resolt tot el tema del menjar però pensau que la comoditat dels convidats és bàsica? Un muntatge ben pensat i integrat amb l’entorn pot ser el punt diferenciador que us falta!

Disposam de tot tipus de taules, estovalles, cristalleria, cadires, … perquè vosaltres pogueu fer la millor combinació. Poden ser només alguns elements! Ja sabeu que ens adaptam a vosaltres, sempre!

El servei potser només de lloguer o també oferim servei de muntatge i recollida. Aquest servei s’estén a totes les parts de la festa, sigui cerimònia, aperitiu, sopar/dinar i/o paradeta de begudes.

Decoració integral

Voleu una boda única, especial, que us identifiqui i plena de detalls? Aquesta és la vostra opció! Comptam amb una àmplia varietat de material (gran part d’aquest fet artesanalment i dissenyat per nosaltres) per fer racons que transmetin màgia dins la senzillesa i elegància.

Cream a mida una decoració que conti la vostra història, ja que podem personalitzar mil detalls!

Vosaltres imaginau i somiau, nosaltres ho farem realitat.

Lloguer material de decoració

La teva germana té molt de gust per la decoració, la teva sogra o vosaltres mateixos?? I us fa molta il·lusió col·locar-ho tot vosaltres? Dins una boda es necessiten molts elements que “a priori” no hi contau però que són bàsics per fer un conjunt espectacular. Amb aquest servei posam a la vostra disposició el nostre material perquè sigueu vosaltres que acabeu de crear la màgia.

Cartells personalitzats

Personalitzar la vostra boda es un dels nostres objectius principals, per això contam amb un serveis de personalització de cartells (de benvinguda, fletxes adaptades,...) Un altre objectiu és que sigui artesà, per això serà damunt fusta i pintats a mà.

T’ho posam fácil?

Opció "Bàsic"

Aquesta primera opció està pensada per un servei bàsic però complet que us assegurarà encant i serenor amb una decoració que és imprescindible.

Consisteix en la decoració dels centres de taules incloent les flors i un racó a triar entre el decorat de benvinguda o el “seating plan”.

Opció "Popular"

És l’opció més triada perquè queden cobertes totes les necessitats de l’esdeveniment!

Per una part inclou tota l’organització, planificació i coordinació des que ens coneixem fins al mateix dia de la festa! Us ajudam amb l’elecció de totes les parts, com puguin ser càtering, música, finca, fotografia,… I hi som presents el dia de la celebració per coordinar-ho tot, amb l’objectiu que vosaltres disfrutau la festa a cada instant.

Per altra banda oferim la decoració d’un racó de benvinguda, del “seating plan” i dels centres de taula.

Opció "Premium"

Ni pensar a tenir preocupacions! Un servei completíssim per posar-vos-ho molt fàcil! Ens encarreguem de tot!

Organització, planificació i coordinació des que ens coneixem fins al dia de la festa! Ajundant-vos amb la recerca i contractació de tots els proveïdors necessaris (càtering, fotografia, finca, música,...). També estam presents el dia de la festa, i si la celebració ho requereix, donam el servei de protocol per la cerimònia! Acompanyament durant tota la festa coordinant proveïdors i possibles sorpreses de part d'amics i familiars. Vosaltres únicament disfrutar...

Que no falti una decoració de somni, on no hi falti detall! Cream i dissenyam per tu un racó de benvinguda amb paradeta de begudes, decoració de la cerimònia, "seating plan", taula de firmes, photocoll, centres de taula... tots els racons necessaris perquè es respiri la màgia.

Feim servir cookies propies i de tercers per a millorar la seva experiència. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu us. Pot obtenir més informació aquí.

Cookies