Comunions i batejos

Els nostres serveis

Els més petits mereixen tota la nostra atenció, la comunió o el bateig és una oportunitat perquè ells i els pares gaudeixin en família. Cream un disseny personalitzat des de invitacions fins a recordatoris, passant per molt de detalls de decoració. És molt important crear una temàtica, tant sigui un esport, un personatge, un color, ...

I crear un ambient màgic i únic on els protagonistes siguin els petits però que ho visqui i ho gaudeixi tota la família. Hem creat diferents serveis i també tenim l'opció de servei personalitzat.

Del principi al final

Aquest servei està pensat per acompanyar-vos en tot moment i que pogueu delegar sense perdre el “control”.

Organitzam i coordinam tot el necessari des del dia que ens coneixem fins després de la celebració; recerca i selecció de proveïdors (càtering, fotògrafs,…), localització de finques, detalls, papereria, decoració,… també donam els nostres millors consells!

L’objectiu és que el vostre fill o filla sigui l’autèntic protagonista d’una festa de somni on no hi falti detall i vosaltres la disfruteu sense nirvis!

Coordinació dia D

Voleu una festa “senzilla”, per tant ja teniu tancat tot el menjar, mobiliari i decoració, però sou conscients que aquest dia no es per treballar ni per preocupar-se de res més que de disfrutar-lo.

Us ajudam a la organització i coordinam tots els proveïdors implicats. El dia de la festa venim al lloc de la celebració desde que comença el montatge fins que acaba la festa per tal d’assegurar-nos que tot transcorri amb ordre i així com vosaltres us havíeu imaginat, o millor!

Assessorament de preparació i disseny

Un servei menys popular però molt útil per totes aquelles persones que teniu mil idees però us costa ordenar-les i que desconeixeu els proveïdors que més s’adapten a la vostra necessitat, … Un servei “low cost” que consta de tres reunions en nosaltres per ajudar-vos a resoldre tots els dubtes que vos sorgeixin, per ajudar-vos a l’elecció de proveïdors, a la realització de pressupost i fer un disseny a mida de la festa, perquè ho pogueu seguir fil per randa! I, per descomptat, donar-vos tots els consells que necessiteu gràcies a la nostra experiència.

El dia de la festa teniu ajuda familiar o d’amics i nosaltres no hi som presents.

Lloguer i/o muntatge de menatge i mobiliari

La comoditat dels convidats és fonamental! I a més, un muntatge ben pensat i integrat amb l’entorn pot ser el punt diferenciador que us falta!

Disposam de tot tipus de taules, estovalles, cristalleria, cadires, … perquè vosaltres pogueu fer la millor combinació. Poden ser només alguns elements! Ja sabeu que ens adaptam a vosaltres, sempre!

El servei potser només de lloguer o també oferim servei de muntatge i recollida. Aquest servei s’estén a totes les parts de la festa, sigui cerimònia, aperitiu, sopar/dinar i/o paradeta de begudes.

Decoració integral

Voleu una festa única, personalitzada i temàtica on el vostre fill o filla es senti identificat? Aquesta és la vostra opció! Comptam amb una àmplia varietat de material (gran part d’aquest fet artesanalment i dissenyat per nosaltres) per fer racons màgics, sempre acompanyats d’elements adequats a la temàtica de la festa.

Es dissenya la festa únicament per ell o ella adaptant-nos al vostre gust i la vostra necessitat.

Imaginau i somiau tots junts amb la festa, nosaltres la farem realitat.

Lloguer material de decoració

Vosaltres us voleu encarregar de fer detallets i cosetes, però necessitau elements per completar-ho. Dins una festa hi ha elements decoratius que “a priori” no hi contau pero que son bàsics per fer un conjunt espectacular. Amb aquest servei posam a la vostra disposició el nostre material perquè sigueu vosaltres que acabeu de crear la màgia.

Conjunt de cartells personalizats

Amb la nostra ajuda triareu uns colors i uns elements que acompanyaran tots els racons de la festa donant-li un toc de delicadessa, homogenietat i personalització que no es trobarà a altre festa. Com exactament? Creant un conjunt de cartells de fusta pintats expresament per vosaltres i seguint la base que hagiu triat, (per exemple, cartell de benvinguda, cartell o lletres amb el nom del o de la protagonista, senyalitzacions pels diferents espais, per indicar que agafin el seu recordatori, damunt una taula dolça per indicar que es cada cosa,…).

T’ho posam fácil?

Opció "Bàsic"

Aquesta primera opció està pensada per un servei bàsic però complet que us assegurarà encant i serenor amb una decoració que és imprescindible.

Consisteix en la decoració dels centres de taules incloent les flors i un racó a triar entre el decorat de benvinguda o el “seating plan”.

Opció "Popular"

És l’opció més triada perquè queden cobertes totes les necessitats de l’esdeveniment!

Per una part inclou tota l’organització, planificació i coordinació des que ens coneixem fins al mateix dia de la festa! Us ajudam amb l’elecció de totes les parts, com puguin ser càtering, música, finca, fotografia,… I hi som presents el dia de la celebració per coordinar-ho tot, amb l’objectiu que vosaltres disfrutau la festa a cada instant.

Per altra banda oferim la decoració d’un racó de benvinguda, del “seating plan” i dels centres de taula.

Opció "Premium"

Ni pensar a tenir preocupacions! Un servei completíssim per posar-vos-ho molt fàcil! Ens encarreguem de tot!

Organització, planificació i coordinació des que ens coneixem fins al dia de la festa! Ajundant-vos amb la recerca i contractació de tots els proveïdors necessaris (càtering, fotografia, finca, música,...). També estam presents el dia de la festa, i si la celebració ho requereix, donam el servei de protocol per la cerimònia! Acompanyament durant tota la festa coordinant proveïdors i possibles sorpreses de part d'amics i familiars. Vosaltres únicament disfrutar...

Que no falti una decoració de somni, on no hi falti detall! Cream i dissenyam per tu un racó de benvinguda amb paradeta de begudes, decoració de la cerimònia, "seating plan", taula de firmes, photocoll, centres de taula... tots els racons necessaris perquè es respiri la màgia.

Feim servir cookies propies i de tercers per a millorar la seva experiència. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu us. Pot obtenir més informació aquí.

Cookies