Bodas Loa EventsComuniones y bautizosAniversarios y otros eventos

LOA Events per sempre

LOA Events per sempre

Loa events

Loa events

¿Voleu que la vostra festa sigui especial i màgica?

La clau està a tenir el temps necessari per ordenar les idees, avaluar-les i tenir l'habilitat de realitzar-les amb cura, sense passar-se del pressupost.

Nosaltres dissenyam i organitzam a Mallorca tota classe d'esdeveniments amb creativitat, professionalitat i afecte. Personalitzam cada detall i realitzam decoracions fetes a mà perquè la vostra boda, la festa del vostre aniversari, la comunió o el bateig del vostre fill reflecteixin la vostra essència i siguin inoblidables.

Loa Events ajuda als qui, com vosaltres, volen celebrar la seva festa i també disfrutar-la. Perquè a la vida hi ha dies tan importants que es mereixen ser viscuts plenament, sense preocupar-se de res.

Bodes

Bodes

Voleu fer de la vostra boda un dia màgic i inoblidable?
Les emocions d'aquest dia seran úniques i podreu disfrutar-les de veritat perquè us ajudarem en tot el que necessiteu.
No hi ha res millor que viure la celebració de la vostra unió amb total serenitat i alegria.

Veure més
Comunions i batejos

Comunions i batejos


Els més petits també es mereixen una festa original i divertida i, sobretot, disfrutar amb la seva família i amics del dia de la seva primera comunió o del bateig.
Per a ells dissenyam i realitzam decoracions entranyables i personalitzam tota classe de detalls. Des de les taules i les invitacions fins als recordatoris i els menús.

Veure més
Aniversaris i altres esdeveniments

Aniversaris i altres esdeveniments

La vida està plena d'ocasions especials per celebrar.
T'oferim idees senzilles però genials perquè un aniversari, una inauguració, un naixement o una graduació es converteixin en una festa única i irrepetible.

Veure més

Què opinen de nosaltres?

Ells han confiat en nosaltres per a viure la seva celebració amb tranquil·litat i disfrutar plenament de totes les emocions que aquell dia tan especial els hi ha regalat.

Monica & Xavi

Repetiría una y un millón de veces con vosotras. Estáis pendientes en todo momento de absolutamente todo, no se puede ser más profesionales, atentas, cariñosas y con tan buen gusto para todo como lo sois vosotras. Solo puedo decir GRACIAS por hacer de nuestro día magia, y por captar a la primera la idea que teníamos en mente. Sois grandes!!!!

Monica & Xavi

Mar & Edu

Molt professionals , estan pendents de tots els detallets... de fer sentir comodes als clients i sobretot de satisfer-los... tenen una essencia molt molt pròpia!

Mar & Edu

Aina & Toni

Fantàstiques! Mil vegades més tornaríem confiar amb vosaltres!!

Aina & Toni

Jose Antonio (Aniversario)

Gran equipo en todo momento desde el principio hasta el final, buscando soluciones si es que las hay y siempre con esa sonrisa y ganas de hacer las cosas. Los recomiendo al 100 % , no ha sido la primera fiesta que me han organizado y no será la ultima

Jose Antonio (Aniversario)

Loa a les xarxes