Qui som?

Montse i Xisca

Loa per sempre

“Loa” va néixer fa casi dos anys després de fer feina juntes des de 2015 en el món de les bodes per la necessitat de donar el millor de cada una formant un gran equip capaç de tot. Més que dues “wedding planners” som dues persones que estimam allò que feim, que ens apassionen les festes de tot tipus i ens emocionam amb els sentiments que es viuen.

“Loa” som na Montse i na Xisca. Na Montse és la meitat que li encanta organitzar i coordinar tot l'equip, coneix els millors proveïdors i les finques i amb un cop d’ull vos ajudarà a tenir-ho TOT al millor lloc i això ho avalen més de 10 anys dins el món dels esdeveniments. És extrovertida, xerradora, molt carinyosa i troba solucions per tot, viurà el vostre dia com si fos el seu. Per altra banda, na Xisca, l’altra meitat que li encanten els detalls i la decoració, es relaxa amb una fusta i un pinzell i voldrà fer un disseny que vos identifiqui, que la vostra festa sigui vostra. És tranquil·la, creativa, molt sensible i li agrada escoltar i mirar als ulls, s’emocionarà a cada instant.

Molt diferents però totalment complementàries, amb la capacitat per organitzar i decorar una festa per separat, però sempre formant un equip ambiciós amb ganes de millorar festa rere festa i respectant sempre el que significa “Loa” per elles.

El nostre objectiu és que DISFRUTEU amb els cinc sentits! I no oblideu en cap moment que la vostra tranquil·litat està a les nostres mans.